Tarieven en vergoedingen

Vanaf 1 januari 2019 zijn dit de tarieven voor behandeling:

  • eerste screening, intake, onderzoek en behandeling, 45 minuten;   €68,50* (fysiotherapeutische screening, intake, onderzoek en behandeling vanuit de zorgverzekeraar) plus een eigen bijdrage van € 40**
  • eerste behandeling na verwijzing, 45 minuten; €39,00* (1 behandeling voor fysiotherapie vanuit de zorgverzekeraar) plus een eigen bijdrage van €40**
  • behandeling aan huis, 45 minuten; 48,50* (1 behandeling voor fysiotherapie vanuit de zorgverzekeraar) plus een eigen bijdrage van  €40**
  • vervolgbehandeling op de praktijk, 45 minuten  €29,00* (1 behandeling voor fysiotherapie vanuit de zorgverzekeraar) plus een eigen bijdrage van €40**

Let op: voor 2019 heb ik geen contract afgesloten met Zilveren Kruis/Achmea, omdat ik het niet eens ben met hun regelgeving. Gemiddeld wordt daardoor geen 100% maar 75% van het fysiotherapietarief vergoed.

*Vergoedingen
Een deel van de behandeling wordt dus vergoed vanuit de aanvullende verzekering voor fysiotherapie. Hier kunt u zien hoeveel uw zorgverzekering vergoedt. Verwijzing vanuit arts of specialist is niet nodig.

**Verplichte eigen bijdrage 

De eigen bijdrage kan, na de behandeling direct betaald worden. Deze eigen bijdrage wordt NIET vergoed vanuit de aanvullende verzekering van de zorgverzekeraar, maar valt onder coaching.

Betaling met wederdienst

Ben je financieel niet in staat om de behandelingen te betalen, dan is het mogelijk om te betalen met een wederdienst. Denk daarbij aan (biologisch) groente of fruit uit je moestuin,  kluswerk etc.
Neem, van te voren, voor eventuele mogelijkheden contact met me op en we zoeken samen naar een oplossing. Na afloop van de behandelingen kan ik hier helaas niet meer aan mee werken.

Leave a comment

View comments

Online afspraak maken

Via het online reserveringssysteem kun je zelf een afspraak inplannen. Na goedkeuring van de reservering ontvang je een bevestiging.

 
Is er op korte termijn geen plaats en probeer je een afspraak te maken voor je baby? Neem dan even contact op, dan probeer ik jullie zo snel als mogelijk in te plannen.

 

-online agenda van Maaike