Transformatiebegeleiding

In de 10 jaar dat ik nu aan het werk ben is mij steeds duidelijker geworden dat de meeste fysieke klachten ergens anders door worden gecreeerd. Hierdoor ben ik mij tijdens behandelingen steeds meer gaan richten op de oorzakelijke factoren. Zowel bij volwassenen, kinderen als baby’s.

 

In mijn werk wil ik mij erop richten dat cliënten leren hoe ze zichzelf kunnen ‘behandelen’. Hoe ze invloed uit kunnen oefenen op hun lichaam, hun overtuigingen & patronen en op hun leven.

Met systeemopstellingen, transformatiebegeleiding en Deepest Healing duiken we in het persoonlijke transformatie proces.


Systeemopstellingen

‘Wat ligt eronder?’ De vraag die er voor gezorgd heeft dat mijn manier van werken drastisch veranderde. Het begeleiden van systeemopstellingen is een belangrijk deel van mijn werkzaamheden geworden, omdat het de mogelijkheid geeft om de diepte in te gaan. Elke keer is weer magisch. Doormiddel van systeemopstellingen duiken we in onderliggende blokkades, om nieuwe inzichten te vergaren, maar ook om heling te brengen.

Acht keer per jaar organiseer ik een opstellings tweedaagse. In deze twee dagen is er ruimte voor zes opstellingen. Naast vraagstellers is er ook ruimte voor representanten. Representanten kunnen worden opgesteld tijdens de opstelling.

Tijdens een opstelling kan een vraagsteller zelf een thema inbrengen. Een opstelling is uitermate geschikt voor vraagstukken rondom:
-‘vage’ en/of chronische fysieke klachten (van jezelf of je kind)
-uitdagingen  rondom werk en ondernemerschap
-omgang met emoties
-gezins- en familiesituatie
-traumaverwerking
-transformatieprocessen
-stress en burn-out etc.

 

Praktisch

De tweedaagse word gegeven op een hele fijne lokatie in Roosendaal. Beide dagen starten we om 8.30 en eindigen we tussen 15:00 en 16:30, afhankelijk van de duur van de opstellingen. Lunch, snacks en thee gedurende de twee dagen is inclusief.

Kosten

Representanten( max 5) E60,- excl BTW voor twee dagen incl lunch.

Vraagstellers (max 6) E175,-hi excl BTW voor twee dagen incl lunch.

Recensies:
E.:”Ik ben heel erg dankbaar dat ik twee mooie familie opstellingsdagen heb mogen meemaken als representant, dit heeft diepgewortelde, onbewuste zaken naar boven gebracht, zaken waar ik nu mee verder mag gaan. Onvoorstelbaar wat er allemaal in beweging is gebracht, wat dit allemaal met mij heeft gedaan, zelfs als representant. Ik kijk uit naar de dag dat ik als vraagsteller aan de gang mag! Maaike heeft de dagen echt heel goed begeleid, door de juiste vragen te stellen en daar waar noodzakelijk ook zich wat harder op te stellen. De dagen hebben me aan het denken gezet over mezelf, ik heb er een enorme inspiratie uit gehaald! Dank je wel lieve Maaike!”

M.: “De opstelling tweedaagse van 2 en 3 februari 2018 heb ik als een van de meest intense momenten ervaren in mijn leven. Naast persoonlijke problemen komen ook universele problemen aan bod, die je een enorm inzicht geven in levensvraagstukken. De opstellingen leggen de oorzaken van problemen (wat die ook mogen zijn) bloot, die heel goed te begrijpen zijn door alle deelnemers. Daardoor kan en wordt er ook al direct gewerkt aan een oplossing van het probleem en kan je daarmee zelf na de tweedaagse aan het “werk”. Ook als representant wordt je uitgekozen voor een rol die wat laat zien over wat voor jou op dat moment speelt. Het is bijzonder om te ervaren hoe je diegene of het thema wordt waarin je wordt opgesteld.
Deze dagen vreten alle energie uit je lichaam, gaan in diepgang tot in het bot en veranderen je mindset voor de rest van je leven. Vier dagen na de sessies ( op het moment van het schrijven van deze recensie) dringen de ervaringen nog steeds diep door!”

E.:”Vorige week heb ik bij Maaike familie opstellingen gedaan. Het was mooi, best heftig, maar ook helend. Maaike begeleidt fijn. Ze is intuïtief sterk, heeft bergen compassie, maar durft ook te confronteren met je minder fraaie kant. Ik doe het graag nog een keer!”

 

 

 


Deepest Healing

In 2019 is Deepest Healing van start gegaan. Tijdens dit traject zijn 15 deelnemers acht modules lang aan de slag gegaan met hun transformatieproces.

Deepest Healing draait om ont-wikkelen, trans-formeren,  jezelf zijn. Deepest Healing past bij je wanneer je:

*je lichaam wil leren begrijpen
*af wil van je fysieke blokkades
*af wil van emotionele/energetische blokkades
*los wil komen van je beperkende overtuigingen en patronen
*het familiare systeem  wil doorbreken

Om me heen zie ik zoveel transformatie. Ik zie mensen in beweging komen, ik zie ze loslaten en ik zie ze zichzelf worden. Het is zo bijzonder om eindelijk jezelf te worden. Los te komen van de patronen en overtuigingen die zo diep geworteld zitten. Zo diep dat je je kunt afvragen of ze niet ergens anders gecreeerd zijn.

Ik heb het geluk dat ik mijn werk hiervan heb mogen maken. Mensen helpen met het werken aan hun blokkades, zowel fysiek, emotioneel als energetisch. Eerlijk is eerlijk, er is bijna geen verschil, enkel overlap. We kennen allemaal de gezegdes wel; iets op je lever hebben, hartepijn hebben, je longen uit je lijf huilen, pisnijdig zijn, een steen op je maag hebben liggen etc. etc. Zelfs onze Nederlandse taal weet de relatie tussen fysieke – en emotionele/energetische blokkades.

Het zelfherstellend vermogen van de mens is zo immens groot. Een wond heelt wanneer de doorbloeding goed genoeg is, een zenuw herstelt zich wanneer deze niet meer onder druk staat. Een bot groeit weer aan wanneer het relatieve rust krijgt. En toch gaan wij, wanneer ons lichaam blokkeert, af op de kwaliteiten van een ander, waar is de erkenning voor de eigen kracht? Waar is de zelfkennis?

Ik voel me zo vereerd dat ik dit werk mag doen, dat ik inzichten en kennis mag delen. Dat ik mag zien en voelen hoe anderen loskomen van hun fysieke, emotionele en energetische blokkades. Hoe ze het lichaam gaan zien als coach voor het verkrijgen van inzichten in hun eigen processen. Hoe ze familiare systemen liefdevol doorbreken en de weg voor hun kinderen vrijmaken.

Wil je meer weten over Deepest Healing of wil je je aanmelden? Neem dan even contact op via het contactformulier.